viernes, 31 de enero de 2020

Sessió 31/01/2020

A la sessió 4 de TAC la Cristina ens ha mostrat diferents webs que tenen diverses utilitats relacionades amb el nostre futur digital i  les eines educatives que molt probablement utilitzarem.

Primerament hem descobert el Symbaloo, una web que ens permet el·laborar un EPA i gestionar-lo. La Cristina ens ha posat d'exemple el seu propi Symbaloo i ens ha comentat que pot ser molt útil si el fiquem com a web predeterminada al entrar a Internet. Ara ens ha animat a fer la següent pràctica:
La creació d'un propi Symbaloo, adequat a les meves necessitats. Tenint com a referència l'EPA fet.
(Symbaloo a una altra entrada d'aquest mateix blog)

Gràcies al seu Symbaloo he descobert algunes pàgines web molt interesants com Schools (Toolbox) o Educación 3.0.



També em parlat dels diferents maneres de treball col·laboratiu, el asincrònic (Dropbox és un exemple) i sincrònic (Drive és l'exemple més clar)
Resultat d'imatges per a "dropbox vs drive"


Seguidament hem fet una petita introducció al codi HTML on la Cristina ens ha ensenyat a ajustar imatges a les bores del blog o a introduir "Intros" posant <br> a la part de HTML de l'entrada.

Després hem creat un mural de fotodenúncies relatives a la Facultat, ho hem fet amb l'eina sincrònica "Padlet" i es pot trobar en una altra entrada d'aquest blog. Llavors hem fet una mena de Photovoice.

Finalment hem descobert per què portem un parell de setmanes fent-nos selfies diàries, resulta que una pràctica de TAC és fer una presentació de Google Drive amb una selfie diària i les seves etiquetes(#) corresponents, il·lustrant doncs el període de temps en que fem l'assignatura de CIE II. Un cop creada la diapositiva l'hem inserit al blog i l'hem ajustat als marges.


REFLEXIÓ:
Aquest seminari el vull relacionar amb la competència digital de "Creació de Continguts Digitals" ja que considero que s'ha centrat basicament en la creació de continguts. Avui ha estat una sessió en la que el treball en grup ha tingut un paper central i fonamental. Amb les eines que la Cristina ens ha mostrat es poden crear molts tipus de continguts, com murals digitals, carpetes d'informació o EPA's. També amb les nocions d'HTML podem ser una mica més autònomes a l'hora d'utilitzar els recursos digitals en la nostra tasca com a educadores.


No hay comentarios:

Publicar un comentario