viernes, 24 de enero de 2020

Sessió 24/01/2020

Tercera Sessió de TAC!
 Aquest cop no fem la classe a l'aula habitual, sinó a l'aula e-35 situada al módul 3 de la facultat. El motiu ha estat el següent:
Aquest any la facultat ha pogut estrenar aquesta aula, innovadora i poc convencional, dissenyada per un equip de docents on la Cristina ha format part.
L'aula disposa de tres televisions que poden ser pissarres digitals amb accés a internet i mobiliari amb rodes, facilitant el moviment entre taules, fomentant així el treball en equip.


Un cop totes ens trovabem instalades a la nova aula hem començat a planificar i organitzar la producció audiovisual, en el meu cas, la Infografia. Per poder fer aquest material utilitzarem l'eina del Genially.
Començar procés creatiu, inici de la planificació de la infografia, hem seguit aquest ordre:
  • Selecció del contingut i recerca d'informació adicional
  • Creació del guió (StoryBoard)
  • Recerca d'imatges per començar a formar la infografia

La temàtica de l'infografia és la de "Agents Educatius" del temari del Bloc B de l'assigantura Educació i Contextos Educatius (ECE) on l'Alba Catsejón és professora.

REFLEXIÓ:
Aquesta sessió la torno a relacionar amb la competència digital de "Comunicació i Col·laboració" ja que tota la sessió ha estat dedicada a aquesta, el procés d'elaboració del material audiovisual.
A més al estar en aqest espai fins a avui desconegut m'ha fet pensar en com la UAB i en concret, la Facultat de Ciències de l'Educació es veu modificada dia a dia, amb inversions en tecnologia i infraestructures de "qualitat". Com a futurs professionals de l'Educació hem de tenir clar que quan acabem el grau la tecnologia haurà avançat i haurem d'avançar amb ella, l'única manera de fer-ho sense problemes és utilitzant la tecnologia al nostre favor i fer-la "nostra". Saber establir què serveix i què no per dur a terme la nostra feina és fonamental, adaptar l'ensenyament a les noves tecnologies ens permetrà crear contingut online i arribar de manera més fàcil als nostres educands i col·laborar amb la resta d'usuaris de la xarxa.


No hay comentarios:

Publicar un comentario