viernes, 13 de marzo de 2020

Sessió 13/03/2020

Última sessió de TAC!
 
Última i especial, a causa del COVID-19 les classes a la UAB i la resta de centres escolars i universitaris han hagut de tancar les portes. Malgrat aquesta casuistíca la classe s'ha pogut realitzar gràcies a Twitter. Amb el hashtag #seminari9TAC les alumnes hem pogut compartir i veure dubtes sobre el blog, paral·lelament hem rebut el peer feedback i hem vist que ens ha faltat i que hem de millorar de cara a l'entrega del proper dia 20 de març.

També la Cristina ens ha demanat contestar un parell d'enquestes així com tornar a fer l'autoavaluació sobre les competencies digitals que vam fer a l'inici del curs.
Una de les preguntes a respondre era definir l'assignatura en tres (3) paraules, el resultat ha estat aquest:
 
 
REFLEXIÓ:
Aquesta última reflexió la relaciono amb una competencia que encara no havia mencionat, tot i ser igual d'important que la resta, la "Resolució de Problemes". En aquesta accidentada sessió hem resolt la problemàtica de no poder fer classe amb normalitat i la solució ha estat adaptar la normalitat amb les eines digitals. L'ús de Twitter com a eina educativa mai havia estat capaç de veure-ho i amb la sessió d'avui m'ha quedat clar.
A banda dels problemes tècnics relacionats amb el coronavirus hem resolt el nostre blog en els punts que han considerat les companyes que ens han fet el Peer Feedback, hem aprés a aplicar els coneixements obtinguts a classe per poder dur a terme la nostra tasca, en aquest cas, el blog.

No hay comentarios:

Publicar un comentario