viernes, 6 de marzo de 2020

Sessió 06/03/2020

La sessió d'avui s'ha dividit en dues parts:

-Anàlisis de Selfies:
Hem anat a la nostra Presentació Drive, on es troben totes les selfies diàries que hem anant recollint des de l'inici de TAC (10 de gener) i hem omplert la plantilla d'anàlisis que ens ha passat la Cristina.
A l'entrada anomenada "El transcurs de TAC" es pot veure aquest anàlisi a les tres últimes diapositives, dues són plantilles i la última són les respostes a les preguntes orientatives que va projectar la professora al final de la dinàmica.


-Peer Feedback:
Una de les últimes tasques a fer en aquesta assignatura, per atzar la Cristina ens ha dit a qui li hem de fer el feedback del blog, aquesta persona serà l'encarregada de fer el mateix amb el meu blog. La persona que m'ha tocat a mi ha estat la meva companya Marina.
Ens hem convidat al blog i hem iniciat l'anàlisi seguint la rúbrica que teniem penjada al blog i ens l'ha donat impresa la Cristina.



Aquest fedback és part de la nostra avaluació és per aixó que hem hagut de fer un PDF on justificavem la puntació i les diferents valoracions, així com posar imatges il·lustrant el que valoravem.

REFLEXIÓ:
La competència digital amb la que he relacionat aquesta sessió ha estat la "Alfabetització Informacional".
L'avaluació de continguts i dades és una part fonamental per poder desenvolupar un coneixement digital considerable. En aquesta sessió hem avaluat dues coses, la primera ha estat la manera en que ens fem selfies. Ser conscient si repetim models o innovem a l'hora de fer fotografia de nosaltres mateixes. Per poder fer aquest anàlisi hem hagut de saber on enviar el recull de selfies, aplicar-hi filtres per saber quina foto triar i emmagatzemar-les totes a un mateix lloc concret. A la segona part de la sessió també hem avaluat a una companya, per fer-ho ens hem hagut de moure pel seu bloc, disposar de coneixements de cerca és essencial per aquesta tasca. Amb la nostra ajuda les companyes milloraran els seus blogs així com nosaltres veiem altres maneres de fer e blog (canvis de disseny, estructura d'entrades, linkatge de paraules, etc).

No hay comentarios:

Publicar un comentario